OVER ONS

Fouteskipakken.nl is een onderneming gestart door vijf ervaren skiërs en long-time-friends. In hun studententijd werd al veel tijd, aandacht en geld besteed aan (groeps)wintersport reizen naar verschillende skigebieden.

Tijdens een skivakantie in Val Thorens viel voor ons uiteindelijk het kwartje; er gingen een aantal skiërs in stijl de piste af! De vijf heren wisten niet wat ze zagen; fel fluorescerende skipakken… wiwawonderfull! Er werd besloten organisatorisch inzicht te bundelen en een laagdrempelige manier te creëren om skipakken te verkopen. In de afgelopen jaren is Fouteskipakken.nl tot marktleider in het aanbieden van de felbegeerde Fouteskipakken!

De bedrijfsstructuur is m.i.v. maart 2015 enigszins aangepast, nadat drie van de vijf founders de drukte niet meer aankonden. Twee rotsen in branding bleven staan in deze stormvloed aan bestellingen en riepen daarbij de hulp in van een nieuwe vennoot: Pim. Helaas heeft Bill ons hobbyproject ook verlaten waardoor de twee verloren vennooten nog een adviserende rol hebben. Zij krijgen elk een Apfelstrudel voor hun bewezen diensten in het verleden.

Het Fouteskipakken Team

Bill, Michiel & Pim

1
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0